Over ons

In 2012 begon Mathias Bulcke als zelfstandige na jarenlange ervaring als werfleider elektricien. Aanvankelijk richtte hij zich op elektriciteitsprojecten, maar breidde zijn diensten al snel uit naar sanitair en HVAC. Dit leidde tot de oprichting van BV MBITEC, dat zowel installatietechnieken als algemene renovatiewerken aanbiedt.

Het succes van MBITEC leidde tot opdrachten voor installatietechnieken en totaalrenovaties, voornamelijk als onderaannemer aan de kust. Door de groeiende vraag van particulieren en kleine aannemers breidden we verder uit. Ann, een interieurarchitecte met 20 jaar ervaring, kwam het team versterken. Samen met Mathias verzorgt zij klantcontact en begeleidt zij projecten van A tot Z, inclusief ontwerpen en lastenboeken.

Steve, onze projectleider, co├Ârdineert en calculeert alle projecten. Onlangs kwam Bo ons team versterken, die ondersteuning biedt bij metingen, plannen en administratie.

Naast ons eigen team werken we nauw samen met vakbekwame ondernemers. Bij MBITEC combineren we vakmanschap en passie om indrukwekkende interieur- en renovatieprojecten te realiseren.

Realisaties waar we trots op zijn!

Bekijk onze realisaties

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

MBITEC biedt uitgebreide diensten voor totaalrenovaties van woningen en appartementen. Ontdek hoe wij uw renovatieproject kunnen realiseren met kwaliteit en vakmanschap.